Workshop

NIEUW - Uniek in de regio

Maak jouw moodboard als leidraad voor je nieuwe interieur

 

Net een huis gekocht en je wil er je thuis van maken ? Aan het bouwen de buitenkant krijgt vorm en je staat te popelen om het interieur aan te pakken? Je weet nog niet goed welke stijl jouw interieurverhaal kleurt? Dan is deze workshop beslist iets voor jou!

 

Ik nodig je uit om in een inspirerende omgeving en gezellige sfeer jouw moodboard te creƫren. Samen zoeken we naar jouw unieke stijl. Je gaat naar huis met je eigen moodboard, jouw persoonlijke stijlimpressie. De aanzet voor jouw nieuwe thuis!

 

Deze workshop start met een korte uitleg over het maken van een moodboard. En dan is het aan jou. Met de verschillende materialen, woonbladen, stoffen, etc. vertel je jouw verhaal. Ondertussen beantwoord ik je vragen en bespreken we jouw moodboard.

Het resultaat kan je gebruiken als uitgangspunt voor je nieuwe interieur, het is immers jouw interieurverhaal in beelden.

 

Interesse? Geef een seintje en we organiseren binnenkort een nieuwe sessie!

Vicky@InsideStory.be - 0473/624478

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Wij maken met u een afspraak en bespreken de specifieke wensen, eisen, noden, enz.. Met deze informatie bekijken wij de mogelijkheden en bezorgen u een vrijblijvende offerte. We bespreken de verschillende mogelijkheden en het budget en laten u 3-D ontwerpen zien zodat u een bewuste keuze kan maken.

QUICK LINKS

Diensten

 

 

GET IN TOUCH

E-mail:

Vicky@InsideStory.be

Gsm:

+32 (0)473/62.44.78

Hoog Waterloos 6

9500 Geraardsbergen