Interieurdesign

Welk verhaal kunnen wij voor u uitwerken

Vicky van [ Inside Story ] bekijkt graag met u de mogelijkheden. Elk verhaal begint met luisteren naar u.

Of het nu gaat om een eenvoudige opfrissing of een volledige renovatie wij helpen u graag verder.

 

 

Interieurontwerp - Kleuradvies - Meubeladvies

Een nieuw interieurverhaal nodig? [ Inside Story ] is uw partner!

 

Onze samenwerking met verschillende partners zorgt ervoor dat wij steeds een interieur op maat kunnen uitwerken. U geeft de hoofdstukken van het verhaal en wij helpen het uitschrijven. Maatwerk is het sleutelwoord. Achter de schermen en tussen de lijnen werken wij hard om u verhaal een happy end te geven. Met minder zijn wij niet tevreden!

 

Werkwijze

 

Na een verkenningstocht kunnen we samen een voorstel uitwerken dat perfect aanleunt bij uw behoeften en stijl.

Onze ervaren en beschikbaar interieurdesigner luistert aandachtig naar uw wensen en noden, tenslotte staat u centraal in het volledige proces.

De vele mogelijkheden op vlak van materialen, onderdelen en combinaties worden volledig toegelicht. Het interieur op maat wordt fotorealistisch voorgesteld zodat u de beste keuze kan maken. Plannen worden uitgewerkt. Indien gewenst worden een aantal aannemers voorgesteld om de werken uit te voeren. Wenst u eveneens projectopvolging ook dat kan.

 

Transparante prijzen en een offerte op maat zorgen er voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Vraag nu uw vrijblijvend en gratis brainstormsessie aan en ontdek zelf hoe we onze expertise en tools aanwenden om u te helpen de beste keuze te maken.

Heeft u concrete plannen of weet u niet  hoe het aan te pakken? Wij maken tijd voor u vrij om rustig uw plannen en wensen te overlopen. 

 

Vraag vrijblijvend een brainstormsessie.

 

Samen laten we je droom(t)huis werkelijkheid worden.

Wij maken met u een afspraak en bespreken de specifieke wensen, eisen, noden, enz.. Met deze informatie bekijken wij de mogelijkheden en bezorgen u een vrijblijvende offerte. We bespreken de verschillende mogelijkheden en het budget en laten u 3-D ontwerpen zien zodat u een bewuste keuze kan maken.

QUICK LINKS

Diensten

 

 

GET IN TOUCH

E-mail:

Vicky@InsideStory.be

Gsm:

+32 (0)473/62.44.78

Hoog Waterloos 6

9500 Geraardsbergen