B2B

Welk verhaal kunnen wij voor u uitwerken

Voor de inrichting van uw interieurprojecten heeft [ Inside Story] de oplossing.

 

Of het nu gaat over woningen, appartement, studio's of studentenkamers met onze kennis en producten vinden we zeker een oplossing. Wenst u uw kantoorinrichting, hotel of winkel aan te passen wij hebben de mogelijkheden. Ons ruim aanbod aan meubilair van verschillende partners zorgen voor de ideale oplossing van uw project.

 

Onze ervaren en beschikbaar interieurdesigner luistert aandachtig naar uw wensen en noden, tenslotte staat uw project centraal in het volledige proces.

 

De vele mogelijkheden op vlak van materialen, onderdelen en combinaties worden volledig toegelicht. Combinaties op maat worden fotorealistisch voorgesteld zodat u de beste keuze kan maken.

Transparante prijzen en een offerte op maat zorgen er voor dat u niet voor verassingen komt te staan.

Een professionele montage en een doorgedreven dienst- na verkoop staat  er garant voor dat u straks tevreden en zonder zorgen uw project tot een goed einde kan brengen.

Vraag nu uw vrijblijvend en gratis brainstormsessie aan en ontdek zelf hoe we onze expertise en tools aanwenden om u te helpen de beste keuze te maken.

Heeft u concrete plannen of weet u niet  hoe het aan te pakken maak gerust een afspraak dan maken we tijd voor u vrij en kunnen we rustig uw plannen en wensen overlopen. 

 

Vraag vrijblijvend een afspraak!

 

Wij maken met u een afspraak en bespreken de specifieke wensen, eisen, noden, enz.. Met deze informatie bekijken wij de mogelijkheden en bezorgen u een vrijblijvende offerte. We bespreken de verschillende mogelijkheden en het budget en laten u 3-D ontwerpen zien zodat u een bewuste keuze kan maken.

QUICK LINKS

Diensten

 

 

GET IN TOUCH

E-mail:

Vicky@InsideStory.be

Gsm:

+32 (0)473/62.44.78

Hoog Waterloos 6

9500 Geraardsbergen